Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 12 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δεν σας χρειάζεται, εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις. Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε, επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας. Μπορεί η βδομάδα να απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα, αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα και θα επανεξετάσετε ό,τι δεν σας πήγε μέχρι τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε και νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερόν σας ήμισυ, μια που αυτό τον μήνα δεν φαίνεται να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να… ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και τη συνεννόηση με τα άτομα που συμβαδίζετε πάνω στον ίδιο σκοπό. Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον. Σκεφτείτε πως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνάς σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται εναντίον κάποιου άλλου, ούτε να εφαρμόσετε την αυτοπροβολή που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν. Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δεν θα είναι παροδική. Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν σας ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας γι’ αυτά που έκανε στο παρελθόν. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία. Βελτιώνοντας την αισθητική σας, θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Εχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Βέβαια, οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δεν θα σας είναι δύσκολο, καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει. Αυξάνονται αισθητά η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς. Ερχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν, καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά, όπως και να έχει θα προκύψει για εσάς κέρδος. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο. Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά. Μπορεί οι πολλές και σημαντικές σας δραστηριότητες να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε για τις προσωπικές σας ισορροπίες. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που αγχώνουν την καθημερινότητά σας και φορτίζουν αρνητικά την ηρεμία της σχέσης σας. Ακόμα και αν η ανακούφιση που θα δεχθείτε θα είναι προσωρινή, δεχθείτε τη και χαρείτε τη, συμμετέχοντας από κοινού με τον σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα, με γνώμονα τη λογική. Οι διευθετήσεις δεν θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές. Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και καταξίωση, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Ηρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με τον δικό σας τρόπο συγγνώμη από κοντινά σας άτομα, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά θα έχετε εσείς πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας όσο και με την απουσία τους.

ΙΧΘΥΣ: Οσοι από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι η λέξη κλειδί για να προχωρήσετε και να δώσετε τέλος στη μοναξιά σας είναι «ξεκολλήστε». Είστε αρκετά έξυπνοι και πρέπει να καταλάβετε πως δεν έχει νόημα να περιμένετε πράγματα που έχουν δείξει εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν θα συμβούν. Αξίζει να προχωρήσετε παρακάτω και να μην κλείνετε μόνοι σας πόρτες που σας ανοίγουν διάπλατες. Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς κι εσείς δεν τα βλέπετε, γιατί επιμένετε να ελπίζετε σε κάτι που μέχρι τώρα το μόνο που σας έχει προσφέρει είναι άγχος, αγωνία και έχει καταναλώσει αρκετή από τη φαιά ουσία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...