Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Ηθοποιός της σειράς «Ηow i met your mother» έκανε εφιάλτη τη ζωή...

Λίγο προτού το σκάσει στο Μεξικό, συνελήφθη στο Τέξας...

Sex toys μετά το άγριο έγκλημα

Διαβολική δασκάλα παρέσυρε τον επί 17 χρόνια σύντροφό της...

Ο Παφ Ντάντι «καίγεται» από το βρόμικο παρελθόν του

Την ώρα που νέες καταγγελίες αποκαλύπτουν ότι ο ράπερ...

Προ Χριστού χειρουργοί οι Αιγύπτιοι

Απόδειξη ότι πριν από 4.500 χρόνια οι αρχαίοι Αιγύπτιοι...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 22 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως αυτός ο μήνας να είναι ο καλύτερος για τη σχέση σας. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας επειδή το θέλουν άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί. Διορθώστε το συντομότερο δυνατό τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον κρατάτε έξω. Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλά έχουν άλλες προτεραιότητες. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σας σχέσεις και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα έπρεπε να σκάτε τόσο. Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση, παρά τη λογική. Απαιτήστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δεν σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη ενεργήστε διπλωματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποβάλλετε το πείσμα που δεν θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τον δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δεν σας συμφέρει. Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σύννεφα η μαμά Βασιλική Τρουφάκου

Την ευτυχία της μητρότητας βιώνει εδώ και τρεις ημέρες...

Κόβεται το «TV Queen», που «σέρβιρε» στο Open ο Κοκλώνης!

«Σάπισε» γρήγορα στην τηλεοπτική αγορά το ξινό φρούτο που...

Μπέσσυ Αργυράκη: Η μεγάλη κυρία της Eurovision δεν μασάει τα λόγια της για τη συμμετοχή της Ελλάδας

Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν είναι απλώς μια διαχρονική ερμηνεύτρια...

Η Παλιοσπύρου χώρισε από τον ασφαλιστή Θ. Δρίβα

Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον...

«Ξεναγοί» πορνοστάρ στο κέντρο της Αθήνας

«Ανεβαίνει» ο τουρισμός, σύμφωνα με τα λεγόμενα των «ειδικών»,...

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει η κόρη του

Τα ονόματα και των δύο γονιών του Πάνου Μουζουράκη...