Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 26 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος, και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Η εβδομάδα ευνοεί την προώθηση καινούργιων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους. Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα. Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως η κοινωνικότητά σας, προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Οσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δεν σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναμνήσεις από μια σχέση που είχατε έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τρόπους συνάντησης ή επανασύνδεσης, αλλά πριν προβείτε σε μια τέτοια κίνηση θυμηθείτε ότι ποτέ δεν σας άρεσε να γυρίζετε πίσω σε ό,τι αφήσατε. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν κατά ένα μέρος η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε, αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε. Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση, κάντε μερικές περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση όσων σας απασχολούν. Η περιπετειώδης διάθεση που σας διακατέχει θα σας οδηγήσει να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Η αναζήτηση μιας καινούργιας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε. Οσοι λοιπόν είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία για να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερόν σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Δοκιμάσατε πολλές μεθόδους, κάνατε αρκετές κινήσεις, που κάποιες ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα επιβάλλεται να πείτε «φτάνει!». Οσο και αν δεν ξεκινήσατε εσείς πρώτοι, δεν γίνεται να παίζετε το παιχνίδι των άλλων με τους δικούς τους κανόνες. Η αξιοπρέπειά σας χτυπάει καμπανάκι και, αν δεν δείτε να γίνονται κινήσεις από φόβο μη χάσει αυτό που εισέπραττε η άλλη πλευρά από εσάς, πρέπει να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε πανιά για αλλού.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα κοινά σας προβλήματα. Πάντα ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν, οπότε μπορείτε να το κάνετε και τώρα, θέτοντας αυτή τη φορά τους δικούς σας όρους και όρια, για να μη νιώσετε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σας εκμεταλλεύονται. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα αν δεν θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δεν θα μπορέσετε να αντικαταστήσετε εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσον καιρό. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και μην εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε. Ναι, είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές και εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δεν θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως εάν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας. Η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους οι οποίοι σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας. Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δεν σας πήγε καλά, γιατί έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός από το να ρίξετε την ψυχολογία σας. Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάσταση απόψεων με τον σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και πρέπει να κατασταλάξετε σε πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξή σας. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ό,τι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια. Οι αντιξοότητες, που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες, θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι ως χαρακτήρες. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπό του, για να σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που θα σας γεμίζει τα κενά σας σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση. Μπορείτε και επιβάλλεται να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στον σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε. Εξάλλου, έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητά σας σε υψηλά επίπεδα. Καινούργια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά, επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια, το πιθανότερο είναι να συνεχίσετε να κρατάτε αποστάσεις. Ομως, μην τα θέλετε όλα δικά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...