Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 04 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μια που τα οικονομικά προβλήματα ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε και πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και τη μαγεία της στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι σας είναι πλέον ρουτίνα. Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πώς θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε πως θα βοηθηθείτε από αυτά. Θυμηθείτε πως ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου. Οι επαφές που θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός, η ένταση και οι υπερβολές στη συμπεριφορά δεν σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά.

ΛΕΩΝ: Αντί να ξεκινήσετε ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανώτερούς σας με την εργασία σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ασχοληθείτε έντονα με τον συναισθηματικό σας τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους προτού να είναι πολύ αργά. Μη βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε, για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σάς έχει εξαντλήσει. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων, χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις. Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά. Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...