Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 12 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική και θα σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε πρέπει να βρουν τώρα κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε, αλλά να αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες δυνάμεις σας και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να μην κολλήσετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά.

ΛΕΩΝ: Εάν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να τις ξεπεράσετε. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν επάνω σας για να ανέβουν. Ερευνήστε τους όρους που εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, γιατί μόνο με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά επαγγελματικές σας συμφωνίες, ερευνήστε κάθε πτυχή τους προτού αποφασίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιθανότητες μιας καινούργιας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στην εξυγίανση και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν ως τώρα. Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμα είναι πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς συνεργάτες σας και εκθέστε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει εσείς να φτιάξετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι και οι τάσεις δείχνουν ότι θα το πετύχετε. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε εσάς και το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό και στον οικογενειακό χώρο. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...