Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 14 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά, προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά. Υστερα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου ο πρωταρχικός σας στόχος θα είναι το τελείωμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει. Καινούργια στοιχεία του χαρακτήρα σας, που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, μέσω κάποιας καινούργιας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Η επιθυμία σας είναι να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μην τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, τα οποία, αν δεν τακτοποιήσετε άμεσα, δεν θα ησυχάσετε. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σας σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει καλύτερα από άλλους τρόπους. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, αλλά αυτόν τον μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δεν σας βγάζουν πουθενά, αλλά πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...