Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ίσως πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και φροντίστε να υπάρχει σύμπνοια στις κοινωνικές σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια. Πλησιάστε έναν καλό φίλο σας με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και μην πνίγετε τα συναισθήματά σας μέσα σας. Θα νιώσετε λυτρωμένοι και απελευθερωμένοι, αν πάψετε να προσποιείστε. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα δείτε πως όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούν. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά για τα οποία μοχθούσατε θα πάρουν τον δρόμο τους. Για να έρθετε σε ισορροπία φροντίστε να καλύψετε τις αισθηματικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε νέες φιλίες και εμπιστευτείτε τις επαφές σας. Με όσους ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν. Είστε τόσο δοτικοί με τα δικά σας πρόσωπα που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε κι εσείς. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά σας θέματα. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να εξελιχτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Μην επιτρέψετε σε επιτηδείους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...