Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η σημερινή μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις και συνεργασίες θα είναι οι πιο ευνοημένοι τομείς, που θα σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας, που είναι έντονο. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας προσφέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το παρελθόν. Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας κάντε αλλαγές στον χώρο σας. Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα προβλήματά σας. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του απαιτούνται προσπάθειες από πλευράς σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.

ΛΕΩΝ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή οργανώστε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις επιθυμίες σας. Ηρεμήστε το έτερόν σας ήμισυ, που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο ή περιττό και μαζί τις όποιες εγωιστικές συμπεριφορές σας. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι στη ζωή σας. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με μοναδικό οδηγό τον συναισθηματισμό σας θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε πίσω στις αποφάσεις σας, μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο απαισιόδοξοι. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τα λόγια που ακούτε ή λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το στενό περιβάλλον σας. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε. Επειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα μπορείτε να αναζητήσετε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να αποκτήσουν ισορροπία. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει το συντομότερο δυνατόν για να απελευθερωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και ακμαίοι. Αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε κέρδη σε οικονομικές υποθέσεις που τελευταία είναι σε κρίση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...