Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Τηρήστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Εάν είστε κουρασμένοι ή αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά θέματα. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάτι καινούργιο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δεν σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και αρχίστε με θάρρος την προσπάθεια να τα πετύχετε. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν. Ελέγξτε τα πολύ δυνατά συναισθήματά σας που δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό.

ΛΕΩΝ: Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα και δείτε τα υπό το πρίσμα της σημερινής πείρας σας και των τωρινών αναγκών σας, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, από το να χάνετε ευκαιρίες. Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέλφους σας. Δείξτε σε κάποιον φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε ειλικρινά για τα προβλήματά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική εξέλιξή σας. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Σε θέματα τιμής και ήθους δικών σας ή των άλλων φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Εντοπίστε τα αδύνατα σημεία σας για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους. Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα προτού πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...