Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 22 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις. Οσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση για να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει η σημερινή μέρα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και μην κάνετε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε παράδειγμα από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας και προσπαθήστε να αντιδράτε πιο ψύχραιμα για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τα περιθώρια, ώστε να έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον χώρο της εργασίας σας. Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΛΕΩΝ: Οι πιέσεις στο στενό περιβάλλον σας θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και επιτρέψτε τους να σας βοηθήσουν. Κινηθείτε όμως μόνοι σας στη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, αρχίστε να κάνετε τα πλάνα σας για να βρείτε καινούργιες. Θα ήταν ωφέλιμο για εσάς να κάνετε μια επιπλέον προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας όλες τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκλέψετε λίγο από τον χρόνο σας, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασύρεστε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Πολλές φορές η ευαισθησία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με τέτοιον τρόπο ώστε να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν κάποιες εκκρεμότητες. Η σημερινή μέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς, είτε για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση είτε για να αφεθείτε οι αδέσμευτοι σε μια σχέση που έρχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να εξασφαλίσετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο σας και να πετύχετε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας όμως παράλληλα τις αντοχές του οικονομικού τομέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας, και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και πιο μεθοδικά, αν θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η καθημερινή σας ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο τον χρόνο σας, στερώντας έτσι σας αρκετές απολαύσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...