Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29/7

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή;

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Με έξυπνες κινήσεις να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο. Οι αλλαγές που δεν σας έλκουν τόσο γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Με δυναμισμό και θάρρος οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προφυλάξτε τον σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Μην επιτρέψετε στον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες σχετικά με τους συμβιβασμούς σας. Είστε δυνατοί στον λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. ∆ώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα. Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε τον θυμό μέσα σας. Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων μέσα από τις νέες επιλογές σας και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος. Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα πού και πού
να χαλαρώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολλή ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά σταδιακά να αντικαθίστανται με άλλα. Με έντονη δημιουργική διάθεση αρχίστε να βρίσκετε τον δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν είναι ό,τι καλύτερο. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση.

ΙΧΘΕΙΣ: Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ό,τι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας. Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...