Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά θα αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε, και δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστο. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σας σχέσεις, που ήταν πολύτιμες για εσάς. Δεν φτάνουν η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό σας χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, για να έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν. Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει καλυτέρευση στον εργασιακό σας χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας. Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία ακόμα δεν έχετε λύσει με τον σύντροφό σας γιατί, παρόλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε στην ηρεμία που θα υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας. Ο,τι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δεν σας ικανοποιεί πια, αντιμετωπίστε το δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές σας συνήθειες την κάνουν ακόμα δυσκολότερη. Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά. Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μην τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν ότι είναι τα κατάλληλα. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...