Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 12 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην εκτίμησή σας και ίσως δεν το αξίζουν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε αλλαγή περιβάλλοντος, που θα σας κάνει πολύ καλό. Τη συγκεκριμένη στιγμή ακόμα και ένα ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη. Είναι η μόνη διέξοδος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που αντικειμενικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα, η ανησυχία σας θα παραμένει και τα ξαφνικά έξοδα θα σας γεμίσουν ανασφάλεια. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα, ακόμα και όταν η λογική σας υπαγορεύει άλλα. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζετε ήρωες. Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επαφίεστε σε μεσοβέζικες λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Πρέπει να προχωρήσετε πιο σωστά. Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους.

ΖΥΓΟΣ: Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά, χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο τη φιλία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε καλύτερα πράγματα σε πολλούς τομείς. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε απόλυτα ειλικρινείς πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και μετά με τα άτομα που σας βοηθούν ηθικά ή πρακτικά, γιατί η συμπεριφορά σας γεννάει αρκετές αμφιβολίες. Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φόβοι που έχετε γύρω από τις διάφορες σχέσεις σας είναι εύλογοι, αλλά μάλλον το παρακάνετε. Από τα μισά της μέρας θα νιώσετε έτοιμοι για πιο εντυπωσιακά πράγματα. Τολμήστε για μια φορά και πείτε «όχι» σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισορροπήστε σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που μπορούν να γίνουν. Εχετε αρκετά θετικά στοιχεία προς αξιοποίηση και η συμπαράσταση δεν θα σας λείψει. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε.

ΙΧΘΥΕΣ: Με γνώμονα τη χρησιμότητά τους, επιλέξτε τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να σας πλαισιώσουν, γιατί μέσα από αυτά θα προκύψουν έξυπνες ιδέες για εσάς. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...