Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εάν συνεχίζετε να νιώθετε πως μέχρι τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι, μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα αισθανθείτε πως, αν και είστε μέσα σε πολύ κόσμο, στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια. Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ό,τι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας. Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως, αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές, δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις, στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετή ταλαιπωρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δεν θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι, θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε το περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν σταματήσετε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συναισθηματικές ανάγκες σας φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...