Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα είναι εποικοδομητικό να προσπαθήσετε να δείτε τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά των άλλων. Για να καταλάβουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε προσωρινά τις ανάγκες σας. Οσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή να περιμένετε τη βοήθεια των άλλων. Με οδηγό την αλάνθαστη διαίσθησή σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας που σας έχει ενοχλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας έννοιες, ούτε όμως να τις αφήσετε στον σύντροφό σας. Φροντίστε να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί. Μην αφήσετε μια παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας.

ΛΕΩΝ: Πρόσφατα γεγονότα δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας, που ίσως δεν θα υπολογίσετε εγκαίρως. Θέστε νέες βάσεις στα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις σκεφτείτε πολύ καλά. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται, αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, όμως με σύνεση και υπομονή θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλάβετε άλλες ευθύνες και μην πάρετε ρίσκα σε εργασιακά θέματα, γιατί κουρελιάζουν τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η άρνησή σας να δεχτείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Ακραίες ενέργειες και επεκτατικές τάσεις δημιουργούν ένα εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αγχώνεστε και καταρρακώνετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ούτως ή άλλως θα ξεπεραστούν. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα αισθήματα και τις διαθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας ή τον σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή αντιδραστικά. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας, για να εμψυχωθείτε και να ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, γιατί θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα προκύψουν αλλά και στη σωματική κόπωση. Η μέρα θα αποτελέσει την αφετηρία μιας κλιμακωτής αλλαγής που θα επέλθει στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας με ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...