Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ισχυροποιήστε τη θέση σας δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν πως δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις, όταν εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Για να αισθανθείτε πληρότητα με τον σύντροφό σας, εκφράστε του τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως αυτή η συμπεριφορά έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Δώστε τις ανάλογες απαντήσεις με τις πράξεις σας, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις τρέχουσες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει σκληρά. Μην αφήνετε, λοιπόν, τίποτα αδιευκρίνιστο και αναλύστε τα σχόλια των άλλων. Προγραμματίστε τους επόμενους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συστηματική προετοιμασία σας για να ανταποκριθείτε στις πολύπλευρες υποχρεώσεις σας θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Η δικαίωση είναι η πιο πιθανή έκβαση. Οι αισθηματικές ανασφάλειες που έχετε συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά.

ΛΕΩΝ: Αναρίθμητοι λόγοι θα σας κάνουν να βγείτε έξω από τους στόχους σας, όμως καλά θα κάνετε να μην ενδίδετε σε οτιδήποτε σας παρασύρει μακριά από τα σχέδιά σας. Συγκρατήστε τα έξοδά σας και μην κάνετε περιττά ψώνια είτε για εσάς είτε για τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάλλον θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να κόψετε μερικές γέφυρες επικοινωνίας, έστω και προσωρινά, ενώ δεν πρέπει να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε ανεκτικοί και υποχωρητικοί. Περιορίστε με κάθε τρόπο το άγχος σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να προεξοφλείτε κάτι πριν το δείτε να ολοκληρώνεται σας βγάζει από την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεστε αρνητικοί ή αιθεροβάμονες. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες θα πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λανθασμένες κινήσεις σάς κάνουν απαισιόδοξους, επειδή όμως θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, φροντίστε να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή για τον ανάλογο σκοπό. Δεν πρέπει να μένετε μόνο στη θεωρία, απαιτείται να προχωρήσετε σε πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς δεν καταλάβετε πως δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους, αν δεν θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, οι καλές προθέσεις σας μπορεί να αποβούν άκαρπες. Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και ίσως χρειαστεί να πείτε «αντίο», ενώ δεν ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Μη βιαστείτε να πάρετε τώρα τελεσίδικες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπεποίθηση και αναλάβετε τις ευθύνες μιας πρότασης που θα σας γίνει. Η αυτοδυναμία σας είναι μεγάλη όταν πρόκειται να κάνετε κάτι που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σας. Προς το παρόν όμως περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαφορετική στάση που κρατάτε από όσους συναναστρέφεστε είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς. Ακόμα κι αν οι αντιδράσεις είναι πολλές, κατά κανόνα υπερισχύετε. Για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας προετοιμαστείτε κατάλληλα ψυχολογικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...