Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απογοητευτείτε. Να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή πορεία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποκτήστε ανοχή και αλλάξτε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, αν θέλετε να γίνετε καλύτεροι στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε για την καλή σωματική κατάστασή σας, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δεν θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις, αν δεν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

ΛΕΩΝ: Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, που όμως, αν δεν προσέξετε, μπορεί να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σχέσεις σας, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο να είστε μόνοι ή να έχετε συντροφιά αλλά μαζί και αρκετά προβλήματα. Ξύπνησαν, όμως, νέες αισθήσεις και σας προκλήθηκαν υπαρξιακά ταρακουνήματα. Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε εποικοδομητικότερα μοντέλα σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ: Εξαλείψτε άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα καταργήσετε. Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές ανασφάλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ηρεμήσετε εάν φροντίσετε να παραμείνετε στο ευχάριστο παρόν, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε περισσότερο, αλλά πάντα με μέτρο, για να μην καταλήξετε σε πιθανές απογοητεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο εργασιακός τομέας σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρων και σε καλύτερη εξέλιξη. Ακόμα κι αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα, καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, κυρίως για εσάς που έχετε περάσει ήδη κάποιο περιστασιακό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά. Να φροντίζετε να ανανεώνετε συχνά την εικόνα σας για να κερδίζετε τη γοητεία και την προτίμηση από το άλλο φύλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας, καθώς θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις σας να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...