Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Συγκλονίζει η Ανίτα Μπραντ: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ παραβρέθηκαν στο...

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ισως χρειαστεί να γίνετε πιο σκληροί απέναντι στους συναισθηματισμούς που σας πιάνουν αρκετές φορές και να κάνετε τομές εκεί που πρέπει, καθώς το ζητούμενο τώρα είναι να κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές. Στον οικονομικό σας τομέα κάντε τις κατάλληλες ενέργειες που θα σας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσετε μελλοντικές απρόβλεπτες καταστάσεις. Οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα σας τονώσουν τη διάθεση, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν, αν έχετε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων. Κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι. Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για πάρα πολλούς μήνες, πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας, γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς. Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των συνθηκών δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε. Στη συνέχεια, όμως, υποχωρεί η μεγάλη ένταση και μπορείτε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω. Ευκαιρίες, συμπτώσεις και νέα σχέδια συνηγορούν για να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και, σύμφωνα με εσάς, έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής. Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε το κρυφό αντικείμενο του πόθου σας σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησαν να πείτε πολλά και από πράξεις τίποτα. Αφήστε, λοιπόν, το πεπρωμένο να δράσει, γιατί για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές.

ΛΕΩΝ: Για να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανησυχίες των προσωπικών σας θεμάτων, αποφύγετε να καταλήξετε να αγοράζετε μανιωδώς ό,τι βρίσκετε μπροστά σας, γιατί αντί να καλυτερεύετε, θα σας πιάνει πανικός μόλις συνειδητοποιείτε ότι βγήκατε εντελώς εκτός προγραμματισμού. Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας. Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση, από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους. Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ σας και πετύχετε με τα άτομα που συναναστρέφεστε μια διπλωματική επικοινωνία. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ό,τι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια. Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία, ανεξαρτήτως αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ή στις επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας. Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σχέδια, καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει. Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας, απεναντίας θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις σας που ξαφνιάζουν τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κρατήσετε και ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούργιες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας για να πάρει αποφάσεις αντί για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να ξεφύγετε από σκέψεις που περιέχουν κοντόφθαλμες προοπτικές και να προχωρήσετε συνειδητά και δυναμικά σε αναβαθμίσεις. Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν. Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας, αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους. Για όλα πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που οι εκλείψεις σάς έχουν στον στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δεν θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες. Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Εχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε. Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερους. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα αρχίσει να αναπτύσσεται σε σχέση, δίνοντας στη ζωή σας κάτι που έλειπε πολύ καιρό από αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα καινούργια πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σας. Οι δύσκολες εποχές για εσάς έχουν περάσει και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην προσωπική σας ζωή είναι ελπιδοφόρο. Είναι καιρός να ωριμάσετε και η ερωτική σας πορεία είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας. Αρκεστείτε σε αυτά που μπορεί να σας δώσει ο σύντροφός σας και μείνετε πιστοί δίπλα του, ξεπερνώντας την τάση σας να θέλετε πολλά και πολλούς.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και ήσυχη μέρα, αν φροντίσετε να συμμεριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας και να προσαρμοστείτε σε αυτά. Βασική προϋπόθεση, να παραμείνετε ρομαντικοί και η συμπεριφορά σας να μην είναι απότομη, αλλά να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή. Επίσης, για να μην υπάρξουν διαμάχες, αντιπαραθέσεις και αναστάτωση στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε κάποια άλλη παράλληλη σχέση, γιατί η μόνιμη σχέση σας θα κινδυνέψει σοβαρά να κλείσει τον κύκλο της και να φτάσετε στον χωρισμό. Εάν δεν είναι αυτό το ζητούμενό σας, συγκρατηθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...