Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές, θα είστε πιο ικανοποιημένοι. Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και τη φήμη σας σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να τις προστατεύσετε.

ΛΕΩΝ: Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς. Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται, και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή καμιά φορά ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής, ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσουν ή να μειώσουν τη δημιουργικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλλετε ούτε στα λόγια ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερέντασή σας ανεξέλεγκτη. Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...