Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και του οικογενειακού σας χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν οι ίδιοι αλλαγές στη ζωή σας. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφοράς σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούργιων, πιο δημιουργικών συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα. Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, από το να νιώθετε μόνοι σας έχοντας δίπλα σας περιστασιακές, οι οποίες μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική ενέργειά σας. Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς έρχονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής. Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλείμματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας. Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και ερωτική σας διάθεση. Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε να είναι παραποιημένες και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξεχωρίστε τη βάση των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ’ όσα είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τους και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν τον χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν προτού φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, προτού αυξηθούν -εκτός από τα έξοδά σας- το άγχος και οι ανασφάλειες. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές, εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε. Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Οι πληγές που έχετε δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και ο φόβος μην πληγωθείτε ξανά σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ό,τι στερηθήκατε. Η μαγεία θα συνεχιστεί και σε εσάς που είστε δεσμευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας φθείρει. Ετσι κι αλλιώς το σίγουρο είναι πως δεν σας διαλέγουν. Εσείς επιλέγετε και αυτό που ζητάτε είναι ένας σύντροφος που θα σας είναι αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά δεν θα σας στερεί την ελευθερία σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει, πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν δεχτείτε και προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε. Αρκετά μείνατε κλειδωμένοι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν είχε τίποτα να σας προσφέρει, αλλά εσείς πιστεύατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά τον ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος μεταξύ σας θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας, βοηθώντας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας. Εμπλουτίστε τη σχέση σας μα φαντασιώσεις που θα αρέσουν και στους δυο σας. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα. Οι κοινοί στόχοι σας θα ενδυναμώσουν αυτό που ήδη υπάρχει στη σχέση σας, ενώ θα συνεχιστεί η αίσθηση του «μαζί».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σάς βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η μέρα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη. Φροντίστε τουλάχιστον να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες σας θα είναι θετικές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...