Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες,...

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τον χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας οι άλλοι να πάρουν αποφάσεις. Πιέστε κάποιες καταστάσεις, που ίσως να έχουν καθυστερήσει σημαντικά, και δραστηριοποιηθείτε. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτόν το μήνα στον χώρο έχει ανταπόκριση. Όμως, μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις, που ίσως να σας αιφνιδιάσουν. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ζητάτε κάτι, από τη στιγμή που δεν ξέρετε εάν πραγματικά εσείς το ανταποδίδετε ισότιμα. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής. Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο και δεν θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

ΛΕΩΝ: Προφανώς, έχετε ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και θέλετε να βάλετε κάποιους φραγμούς στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εφικτό. Προτού κινηθείτε, μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική σας αντιδικία για κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει συνέχεια. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε, αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που δεν σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε εκείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα που θέλετε να εξελιχθούν με γρήγορους ρυθμούς. Για να μη γίνετε στόχος κακών κριτικών, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί σε οικονομικά οφέλη και θα έχετε μια ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και μην απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα και να μη δημιουργήσετε προβλήματα. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις, που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί, που μόνο εσείς θα ξέρετε, και όταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις, προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τις ισχυρές σας γνωριμίες σαφώς μπορείτε αυτόν τον μήνα να εδραιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πως θα υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας, που σας απασχολούν καιρό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...