Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου για τον παίκτη του «GNTM»

Βουτιά στο κενό πρώην παίκτη του «Greece’s Next Top...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε...

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Σε καθετί απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει, αυτοσχεδιάστε. Με την εσωστρέφεια και τον φόβο δεν θα πετύχετε τίποτα παραπάνω από τη λύπηση, οπότε πάρτε δυναμικές αποφάσεις. Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαμογελάσει, απλά ανταποδώστε το.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό διευθετήστε κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως με σκέψη και όχι με δράση πραγματοποιείται η φυγή σας από διάφορες καταστάσεις. Αντιστρέψτε λίγο τη συνήθειά σας και αποδράστε έστω και λίγο για να αλλάξετε παραστάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να σας κουράσουν οι πολλές μετακινήσεις, αλλά μην αρνηθείτε οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να είναι υπερβολικό για να το κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.

ΛΕΩΝ: Η ροή των γεγονότων δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή εσείς το θέλετε, αλλά χρειάζεται να δώσετε αρκετές μάχες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Φτιάξτε τη δική σας πραγματικότητα, εμπιστευόμενοι και το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις και ο εκνευρισμοί γύρω σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δώστε την ανάλογη σημασία για κάτι που θέλετε πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την επιθετικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενα καινούργιο ξεκίνημα θα σας δώσει το κίνητρο για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος. Νιώστε πιο ελεύθεροι και δείτε την καθημερινότητά σας πιο αισιόδοξα. Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι. Οταν νιώσετε στριμωγμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ήδη έχετε διαπιστώσει πως όταν η ευτυχία φτάσει σε ένα ορισμένο ύψος, αρχίζει την καθοδική πορεία, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις, προτού κάνετε οτιδήποτε. Προτού σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με προθυμία αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, γιατί όποιος παίρνει προληπτικά μέτρα είναι σε καλύτερη θέση από αυτόν που είναι τολμηρός. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα στους πάντες, γιατί, αν βρεθείτε εκτεθειμένοι, δεν θα φταίνε οι άλλοι. Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό προτού η ανία χτυπήσει την πόρτα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον στο τέλος η μόνη γνώμη που επικρατεί και μάλιστα τίθεται και σε εφαρμογή είναι η δική σας, μη θέλετε μονίμως να ακούτε πολλές γνώμες από παντού. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...