Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ' άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Σκοπεύετε να πολιορκήσετε το ταίρι σας προκειμένου να πάρετε κοινές αποφάσεις, μια διαδικασία που θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από τις αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς που είναι πιο ταιριαστοί με τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τον σύντροφό σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας. Αν θέλετε πραγματικά να μειωθεί το άγχος σας, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, προσέχοντας να μη φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας. Βρείτε χρόνο για να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην ανακατεύεστε σε διαφωνίες και λογομαχίες, όταν είναι παρόντα άτομα που είναι σίγουρο ότι θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού χώρου σας να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας η κούραση που νιώθετε, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, να γίνει η αιτία να φέρεστε νευρικά και απότομα. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην μπλεχτείτε σε εκ νέου περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις προσέξτε τα λόγια σας αλλά και πού απευθύνετε. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε, επειδή άτομα του εργασιακού περιβάλλοντός σας έχουν από εσάς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε στην κριτική. Υστερα από πάρα πολύ καιρό θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες θα δώσουν νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε όσον αφορά τον εργασιακό χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές από όλους. Αποφύγετε λάθη και μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διάφορες εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση πρόκειται να διευθετηθούν σύντομα. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και να χαράξετε πιο εύκολα την πορεία σας προς την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική πορεία σας τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...