Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε γενναίες αποφάσεις στον εργασιακό χώρο σας προτού σας προλάβουν τα γεγονότα. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας, οι οποίοι αργότερα θα σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη επαγγελματική διαμάχη. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε προκαταβολικά. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική διάστασή τους, ενώ οι πρώτες αναλαμπές της οικονομικής ανάκαμψής σας θα είναι εμφανείς. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Σταματήστε τις παρεμβολές για να κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων. Σε προσωπικά θέματα που σας πονάνε παίξτε τους αδιάφορους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε. Ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Υστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές επιθυμίες σας με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχνάτε πως δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σμπαραλιάστηκε Maserati στον Κηφισό

Ενα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στον Κηφισό, το...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...