Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί θα μείνετε για καιρό μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό σας φίλο, για να διασκεδάσετε, ή με τον σύντροφό σας, για να χαλαρώσετε. Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε. Η αίσθηση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης που θα έχετε από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές καταστάσεις θα σας βγάλει από αρκετά αδιέξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα. Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Θα δώσετε μια ουσιαστική μάχη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας και κυρίως να αναπροσανατολιστείτε στον έρωτα. Εχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας με αυτοσυγκέντρωση. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί με ακατάλληλα άτομα. Θα ενισχυθεί θετικά ο οικονομικό σας τομέα, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθηματικά κάτι καινούργιο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, προτού επενδύσετε σε αυτή τη σχέση, απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε. Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναζωογονηθείτε σε σημείο να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία. Κάντε πραγματικότητα ό,τι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαίσθηση αλλά και η ικανότητα να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω τους θα βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε αρκετές εκκρεμότητες και να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...