Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα;

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα, όταν το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Οσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δεν φανταζόσασταν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή, τα οποία μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας προσφέρουν. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δύσκολες στιγμές και μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς σας στόχους. Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Οι ανακατατάξεις στους τομείς της ζωής σας θα σας δημιουργήσουν φόβους αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά. Ομως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι – τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να έχετε τη δυνατότητα για νέες ευκαιρίες, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με ό,τι σας ευχαριστεί και δεν σας αγχώνει.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δυο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με καλό σχεδιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούργιες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η απόδοση που θα έχετε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή. Οι πράξεις σας θα λένε πολλά περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε. Θέλοντας να είστε αυτόνομοι, έχετε πολλή δύναμη μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν καινούργιες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά εσείς θα περάσετε καλύτερα. Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα βελτιώνεται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...