Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα;

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας, για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή ημέρα προωθεί τα επαγγελματικά σχέδιά σας μέσα σε λογικά πλαίσια. Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλλεται να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Μην αφήνετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και μην τα παρατάτε γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε με κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις παλιές φιλίες σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι -τουλάχιστον στις επαγγελματικές- κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλετε να δείχνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και τις απόψεις σας, πρώτον για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και δεύτερον γιατί δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι, οι οποίοι θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα. Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική κατάστασή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατασταλάξτε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, γιατί σημασία έχει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση – και αυτό θα γίνει μόνο αν πειραματιστείτε. Μη μένετε στην επιφάνεια, αλλά αναλύστε και τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθετε ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή τον δεσμό σας. Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα και προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε. Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, κάνοντας μια καινούργια αρχή και δοκιμάζοντας και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....