Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας. Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγήστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Αν καταφέρετε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, θα πετύχετε έναν μαγικό συνδυασμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια φιλική συγκέντρωση. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να νιώσετε πάλι δυνατοί και ακμαίοι. Αναζητήστε τις λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν αποφασίσετε αλλαγές στον χώρο εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε και να ανεβείτε ψυχολογικά. Επανεξετάστε ό,τι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί μόνο έτσι θα δείτε τι είναι πραγματοποιήσιμο. Ηρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές.

ΛΕΩΝ: Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν πάρετε αποφάσεις σε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εντοπίστε από πού ξεκινάει. Ανακαλύψτε τους λόγους που κάνουν κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Η οργάνωση της σκέψης σας και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε τυχόν εμπόδια και να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί στο υλικό επίπεδο. Θα αναζητήσετε τρόπους ώστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας που, όπως πιστεύετε, η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή αλλά και μελλοντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά τον εργασιακό χώρο σας θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθείτε θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες. Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προετοιμαστείτε για αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας. Χαλαρώστε, έστω και για λίγο, με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...