Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν, ώστε να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δεν χρειάζεται να ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης. Οταν δεν γίνεται το δικό σας, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, γιατί οι συγγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού χώρου θα σας εκνευρίσουν. Οποιες και αν είναι οι ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα μαθήματα που θα αφορούν τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δεν σας αφορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί μπορείτε να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διδαχθείτε από το παρελθόν και μην πάρετε αποφάσεις να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά. Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την, ώστε να πάρετε ανταλλάγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι ή σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες, δεν σας ευνοούν οι συνθήκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξή σας. Εάν η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...