Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, αυτόν τον μήνα θα έχετε αρκετό χρόνο, που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατεύσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα από τη συμπεριφορά σας, γιʼ αυτό είναι καιρός να αλλάξετε ρότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει μια ιδιαίτερη ευεξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο. Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντάς σας επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβάστε. Πάρτε αποφάσεις και προχωρήστε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας και αυτό θα δώσει άλλη τροπή στις σχέσεις σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο φρένο. Εχετε και εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας και δεν συμβαδίζει με τις προσωπικές αξίες σας. Οταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σάς κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε αυτόν τον μήνα υποχρεώσεις και ευθύνες που ποτέ δεν φέρατε σε πέρας λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες, γιατί έτσι θα είναι καλύτερα. Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, ώστε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο απαραίτητες είναι οι σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία. Προσαρμοστείτε στους καινούργιους ρυθμούς σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...