Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό. Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Οταν πεισμώνετε, είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δυο σας για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις του επαγγελματικού τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις. Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και οι αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα στηριχθείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ηθική σας σάς επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει, και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου καθένας θα έχει διακριτό ρόλο για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...