Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν, πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση. Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα δικό σας πρόσωπο θα βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγησή σας με τον σύντροφό σας. Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας και στον καινούργιο σας εαυτό, καθώς πλέον θα αποκτήσετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων στους οποίους μπορείτε να στηριχτείτε, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν, έστω και με καθυστέρηση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...