Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχική ηρεμία σας θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν τον συναισθηματικό κόσμο σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες είτε αιφνίδιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Οι νέοι προγραμματισμοί θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Οσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει έναν παθιασμένο έρωτα.

ΛΕΩΝ: Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξη στις υποθέσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε με ό,τι δεν γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν τον σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύεται η αισθηματική και προσωπική ζωή σας και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ό,τι σας αφορά άμεσα και πάρτε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών υποθέσεών σας. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραμερίστε τους φόβους σας, γιατί τα διλήμματα δεν βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές είτε με οικονομικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...