Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε νέες θέσεις σε ό,τι αφορά το άμεσο συμφέρον σας. Ξεκινήστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο προβλέπεται δύσκολος.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συσσωρευμένες υποχρεώσει,ς που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά. Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις στη ζωή σας. Πλέον είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως στηρίζεστε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις, αντί να περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΛΕΩΝ: Κάντε τον προγραμματισμό σας, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, φροντίζοντας να διατηρήσετε τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο. Προβληματισμούς θα έχετε από τις συχνές συναισθηματικές εξάρσεις σας και τη στάση σας απέναντι σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας και αφορούν τις αλλαγές των καθημερινών συνηθειών σας.

ΖΥΓΟΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε την πορεία για καινούργιες κατακτήσεις. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα βήματα προόδου που έχετε κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να επιχειρήσετε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σας, σε μια προσπάθεια να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές ανάγκες σας, να τις φέρετε στην επιφάνεια και να τις βιώσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύονται η ζωτικότητα, το κέφι και η δημιουργικότητά σας. Εχετε ανάγκη να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε όσα σας προσφέρουν και σε αυτά που εσείς δίνετε. Βελτιώστε τον τρόπο επικοινωνίας σας εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντάς τα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν έντονα και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας παράλληλα ποιες είναι οι δυνατότητές σας, ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Η συναισθηματική τους στήριξη αλλά και η συμβολή τους γενικά θα είναι αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...