Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να επαναφέρετε προς διευθέτηση κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητά σας και φροντίστε να ελέγξετε την υπερβολική ευαισθησία σας. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και βλέπετε παντού φαντάσματα. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δεν σας εκφράζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Επιτέλους, κοπάζουν οι εντάσεις που είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα στον χώρο της εργασίας σας και βελτιώνεται το κλίμα με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαφές που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Βαδίστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τα πειράματα κάθε είδους και επενδύστε μόνο αν είστε απόλυτα σίγουροι για κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο. Οταν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις σας, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους. Ενεργοποιούνται η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα νιώσετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα φέρει ένα γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε σταδιακά από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα κι αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και αποφασίστε να προχωρήσετε σε δυναμικές ανακατατάξεις στη ζωή σας, ώστε να δώσετε στην καθημερινότητά σας νέα ποιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε τυχόν δύσκολες καταστάσεις, ώστε να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που έχετε κερδίσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα χρειαστεί να εξεταστούν εξονυχιστικά για να αποφύγετε μια περίοδο δοκιμασιών.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρότι τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και αναζητήστε τρόπους να εκσυγχρονίσετε τη δουλειά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...