Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σάς καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές. Για να σας βοηθήσει η τύχη, πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μην προκαλείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική. Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις προτού προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνουν ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Μία ειλικρινής συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς. Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις. Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχει να σας προτείνει η οικογένειά σας, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς. Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ό,τι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια απρόσμενη συνάντηση θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς το έχουν ανάγκη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...