Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε να γίνεστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις για εξόδους ή εκδρομές, καθώς θα σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα και θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Επειδή σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι φίλοι, φροντίστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που θα ακούτε, εκτός αν δεν έχετε σκοπό να προστατέψετε τη σχέση σας. Κρατήστε τα οικονομικά σας μακριά από την ερωτική σας ζωή. Ακόμα και αν ο σύντροφός σας αναμειγνύεται στα δικά σας, εσείς φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από τα δικά του, γιατί όχι μόνο θα περιπλέξετε τα πράγματα, αλλά θα βρεθείτε και ζημιωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Σιγά σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε σωστά στις εξελίξεις και να εκτιμήσετε με περισσότερη σαφήνεια σε ποιο σημείο της πορείας που έχετε χαράξει βρίσκεστε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διακρίνετε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας και να ξεκαθαρίσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ό,τι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας, όποιο λόγο και να είχαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σχέση σας, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να έλθει στη ζωή σας. Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και στη δική σας συμπεριφορά. Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία τώρα είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στον σύντροφό σας από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Εάν υπάρχει κάτι που δεν σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην αλώνεστε σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε. Εριστικότητα, σχολαστικότητα και το να βρίσκετε ελαττώματα εκεί που δεν υπάρχουν δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον συναισθηματικό τομέα για να απελευθερωθεί το πάθος σας. Το ένστικτο και οι επιθυμίες θα σας κινητοποιήσουν δυναμικά. Εχετε τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα στην ερωτική σας ζωή και να ισορροπήσετε βγάζοντας από τη ζωή σας την εναλλαγή του άσπρου μαύρου. Μη βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα, γιατί όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και κινείται στον καθημερινό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φροντίσετε προτού προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας σας. Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι ή τους κρατάτε σε απόσταση. Βέβαια, οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα είναι ένα από τα εμπόδια που δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε με ψυχραιμία για τη συναισθηματική σας ζωή. Ομως, αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη, φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, για να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο που θα σας δοθεί για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Αρκετές εμπειρίες θα τις αποκτήσετε από το φιλικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική. Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας, αλλά και σε αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς. Εκμεταλλευτείτε τον μήνα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γενική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό τομέα θα αποπνέει ένα μυστήριο, ενώ ο αισθησιασμός σας θα είναι έκδηλος, κάνοντας τον σύντροφό σας να θέλει να αποδράσετε κάπου οι δυο σας ή να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία όσοι είστε ακόμα μόνοι. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες, αποδεχθείτε προσκλήσεις και θα δείτε αρκετά από τα όνειρα που έχετε για την προσωπική σας ζωή να εκπληρώνονται. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που σας αναλώνουν σε καθημερινή βάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε τον επικοινωνιακό τομέα, ώστε ό,τι προκύψει και θέλετε να προχωρήσει να μην κολλήσει από ασυνεννοησία. Μάθετε να βλέπετε ως εμπειρίες ό,τι έχετε ζήσει μέχρι τώρα και μη μετανιώνετε για τα λάθη που νομίζετε ότι πράξατε, αφού ακόμα και μέσα από αυτά μάθατε να είστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Ασχοληθείτε μόνο με τον σύντροφό σας, μια και έχετε ανάγκη από αγάπη και είναι πρόθυμος να σας την προσφέρει απλόχερα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σας και να σας προκαλεί προβληματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να θίξετε στον σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα και αν εκείνοι σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος, που το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές κινήσεις ή δηλώσεις που είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...