Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις. Στη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με παράλογες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανέναν λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και κάνοντας μια εκδρομή. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Προτού αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε έναν καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας. Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις, γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε εργασίες στις οποίες απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...