Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές αναζητήσεις σας, ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι θετικό και αποτελεσματικό το να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για δικό σας όφελος. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε διαφορετικό προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λανθασμένους χειρισμούς στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια οι φιλοδοξίες σας, παράλληλα με τα σημεία εκείνα που φρενάρουν την πορεία σας. Πρέπει να αντικαταστήστε τη μάλλον ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ: Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε επιβεβαιώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά τον βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές που δεν προσφέρουν καμία λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε, αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε εσείς οι ίδιοι, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα σας δώσει αισιοδοξία και έναν αέρα ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας να καλύψετε τις δουλειές των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Θα σας είναι πιο εύκολο τώρα να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας, που όλο και θα βελτιώνεται, θα είναι η κινητήριος δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια. Ετσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα στην επίλυσή τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας την ερωτική σας διάθεση επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες περιπέτειες και κατακτήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...