Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις σημαντικές σας ενασχολήσεις είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική σας αναβάθμιση. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς. Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρά τις καλές προθέσεις που έχετε, αν δεν διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Εχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά κάθε πρόβλημα από τη ρίζα του για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην αδρανείτε στο να καλλιεργήσετε καινούργιες προοπτικές. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά τώρα που πλησιάζει στο τέλος της θα σας αποζημιώσει, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί, όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν έναν χείμαρρο αλλαγών. Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας περιβάλλει, επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων που θέλετε, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές, πρέπει να τις εξηγήσετε με σαφήνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δεν γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Δεχτείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Ομως, δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούργιες έγνοιες, απλά βρείτε ασχολίες που σας γεμίζουν. Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα προτού σας δημιουργήσει αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τι σας απομένει ακόμα να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά.

ΙΧΘΥΕΣ: Τους νεωτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές. Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα παρεξηγηθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...