Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να κάνετε νέα είσοδο με ένα καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε αυτούς που θα εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι όποιες δυσκολίες. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες. Στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες στο πρακτικό τους μέρος τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Δεν χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία και ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα προτού βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε. Κάντε έναν σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας, αφού είναι λίγο στριμωγμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρότι αυτό το διάστημα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πως ενεργούν οι άλλοι. Ομως, επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...