Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές και η μέρα βάζει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε επαγγελματικά σχέδια και διαπροσωπικές σχέσεις. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δεν θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα που έχουν αποδείξει ότι δεν σας βοηθούν στις συναλλαγές σας. Το μεγάλο σας όπλο είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρειάζονται αυτή τη στιγμή την προσοχή σας. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο ελαστικοί, να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής και να μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά μαζί με αυτά ανακατεύονται καθυστερήσεις και άγχη για την πορεία του οικονομικού σας τομέα. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και συναισθηματικές εξάρσεις. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι σημαντική, αλλά δεν θα είναι ούτε ήρεμη ούτε εύκολη. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σας σχέδια ίσως οφείλονται σε κάποιες συνωμοσίες. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, σε συνδυασμό με τις καθημερινές σας ανάγκες, σας φαίνονται βουνό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις τη στιγμή που πολλά πράγματα δε θα τρέχουν γρήγορα. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς. Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο στα μέσα του μήνα θα σας δώσουν με έναν επεισοδιακό τρόπο τη λύση ενός προσωπικού προβλήματος.

ΙΧΘΥΕΣ: Από εσάς εξαρτάται εάν θα καθιερώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή αν θα τη διαγράψετε, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...