Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σαββάτο 4 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν προτού ανοιχτείτε μαζί τους. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά. Προχωρήστε τα σχέδιά σας, και ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει. Δεν γίνεται και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε δει ξανά. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και, κυρίως, μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση θα σας ωθήσει να αγωνιάτε περισσότερο για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν προχωράτε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό τομέα σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα τα οποία θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν. Για να μην πέσετε στην παγίδα της μόδας, διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην προσωπική αίσθησή σας περί καλαισθησίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας για να προφυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είστε αποφασισμένοι φέτος να κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε και στιλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις σας και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας όποια εργασιακά προβλήματα και, αν έχετε, μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε τι νιώθετε με έναν δικό σας τρόπο, ο οποίος, όμως, πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...