Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους. Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δεν σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δραστηριοποιηθείτε σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί. Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούργιες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή. Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δεν θα φανούν μόνο στο πρόσωπό σας, αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από τη συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ό,τι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δεν θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα, δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, για να μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες. Τα πολλά μπερδέματα μπορούν να γίνουν πολύ κουραστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα. Επιβάλλεται να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει. Μη ζηλεύετε ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας. Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής σας αυξήστε τη δημιουργικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Προτού γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...