Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Εχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους. Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλου σας που σας γνωρίζει πολύ καλά. Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθά στον συναισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε είτε όχι. Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράσουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας. Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούργια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό από παλιές καταστάσεις. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής. Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να αποδεχτείτε τις απόψεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο. Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας, που δεν σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...