Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πυρά της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα

Τι έφταιξε ή καλύτερα ποιος έφταιξε και ηλικιωμένοι άνθρωποι...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η ανάρτηση της Αντωνά για τον Σοϊλέδη είχε υπογραφή… χάκερ

Ενα story... μπουρλότο που «ταρακούνησε» το Instagram ανέβηκε χθες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα, αλλά πιο αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τα κακομαθαίνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν θα είστε σπουδαία. Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σας σε έναν διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλώς οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε σε καβγάδες με εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Πάρτε αποφάσεις, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ: Ενας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμειχθείτε σε σχόλια. Μη φοβάστε τις αλλαγές και μη μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεστε να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που ξέρατε ότι θα είναι δύσκολη. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, υποχρεώσεις που δεν θέλετε να θυμάστε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να φτιάξετε την ψυχολογική σας κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες. Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στον χειρισμό των ψυχολογικών του προβλημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων. Προσπαθήστε να έχετε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο της ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...