Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε σχέδια, ακόμα και συνεργάτες, στον επαγγελματικό χώρο σας. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια αναζωπυρώνονται. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Αντί να τα βάζετε με τους πάντες, συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα που επενδύεται γι’ αυτές. Χαρείτε ό,τι σάς δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλα να γίνονται χαλί στα πόδια σας.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική μανία σας και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές συναναστροφές σας αλλάζοντας τακτική. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας και να μη γίνεστε επιθετικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα και μην αφήνετε τον αυθορμητισμό σας ανεξέλεγκτο.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με τον σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε και εσείς. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών στοιχείων σας και των οικογενειακών θεμάτων σας. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική ζωή σας. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές που θα φέρουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε γιατί έχετε πολλά ατού για να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όρια και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα για να καταφέρετε να έχετε τον έλεγχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και στα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή σας, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τόσα πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τις δώσουν. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Καλό θα ήταν να κολακεύετε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις. Μη φανείτε διστακτικοί σε περίπτωση που μια φιλική σχέση σας μετατραπεί σε ερωτική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...