Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, αλλά θα σας ωθήσει να βρείτε στήριγμα στην αυτοπεποίθηση σας και να μην εξαρτιέστε τόσο από τους άλλους. Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που σκέφτεστε θα γίνει εφευρετικός και γόνιμος, βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε στα εμπόδια. Εάν οι ίδιοι δεν δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πελαγώνετε σε κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς συνεργάτες σας και τους δικούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα σας ακολουθεί, αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματα και την αυτονομία με διπλωματικό τρόπο και όχι ξεσηκώνοντας εντάσεις. Προτιμήστε καθαρότητα στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά και για το παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σας. Δεν σας χρειάζεται η ίντριγκα. Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Εχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε πως θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση. Τα εργασιακά θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμα και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει. Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε. Για να μπορείτε να μην εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι.

ΙΧΘΥΕΣ: Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει, οπότε μη σας πιάνει άγχος. Η εύνοιά σας συνεχίζεται ακάθεκτη και όσο πάει αυξάνεται. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...