Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ισως να μη θέλετε να μεταφέρετε τις αγωνίες σας στο στενό σας περιβάλλον, αλλά η εσωστρέφεια που θα δείξετε αυτόν τον καιρό θα προκαλέσει απορίες και πιθανόν να στενοχωρήσει κάποιους. Οι καινούργιες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας σε πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μην παρασύρεστε από διάφορες γνώμες, που μπορεί να αποδειχθούν αβάσιμες. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην παρακάμπτετε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Μπείτε έστω για λίγο στη δική τους λογική και στο δικό τους πνεύμα, για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες και μπείτε ενεργά στο παιχνίδι. Είναι στο χέρι σας να δρομολογήσετε μια σειρά από σκέψεις και να τις πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.

ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε από ορισμένες συνεργασίες που δεν αποδίδουν τίποτα περισσότερο από ατελείωτες ώρες συζητήσεων. Κινηθείτε με αποφασιστικότητα, γιατί ο χαμένος χρόνος δεν κερδίζεται. Μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαστάσεις που θα δώσετε σε ένα προσωπικό θέμα και οι ανησυχίες σας ίσως να κλονίσουν αρκετά την εμπιστοσύνη που έχετε στον σύντροφό σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΖΥΓΟΣ: Δεχθείτε τις προσπάθειες κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας να σας δώσουν λύσεις σε τρέχοντα ζητήματά σας ακόμα και αν είναι προσωρινές, γιατί από εκεί που δεν το περιμένετε όλα θα λυθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από διάφορους φόβους της φαντασίας σας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μη διαμαρτύρεστε, γιατί προκαλείτε μόνοι σας τα προβλήματα. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη νιώθετε ευάλωτοι στις προκλήσεις των ανταγωνιστών σας, επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και κερδίστε χρόνο με σωστή στρατηγική και μεθοδικότητα. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ό,τι σας ενοχλεί πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι δύσκολο να αλλάξετε τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη. Η καθημερινότητά σας διαφοροποιείται και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια νέα ροή γεγονότων. Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με συνεργασία θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τον δυναμικό εαυτό σας και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Χαλαρώστε και δείτε με αισιοδοξία τις προοπτικές που σας ανοίγονται. Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Να κοιτάτε μακριά και αποκλειστικά τον στόχο σας για να μην αποπροσανατολίζεστε. Μην απελπίζεστε και χαλάτε την ψυχολογία σας με κάθε εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στον δρόμο σας. Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...