Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σας αγχώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας προτού αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα.

ΛΕΩΝ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολλά περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά, για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα, μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια. Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Κάντε ταξίδια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Αρχίστε να προβάλλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σχέδια. Θα επανέλθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιον τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνονται.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...